Over Arriba

Wie zijn we?

Arriba Nutrition is een gloednieuw sportvoedingsmerk dat in 2022 is opgericht door een gedegen team van sportfanaten, ondernemers enwetenschappers. Na jarenlang wetenschappelijk onderzoek, strenge ingrediëntselecties, hypergeavanceerde productontwikkeling en testprocedures op Olympische atleten verovert Arriba met haar superieure voedingssupplementen en hoogwaardige, eiwitrijke producten de internationale sportvoedingswereld. Aan de lancering van Arriba Nutrition gingen jaren van wetenschappelijk onderzoek, strenge ingrediëntselecties, hypergeavanceerde productontwikkeling en testprocedures op Olympische atleten vooraf. Dit gloednieuwe Nederlandse sportvoedingsmerk biedt een breed assortiment aan voedingssupplementen en eiwitrijke producten, variërend van pre-workouts tot weight gainers en alles daartussen.

Onze visie: Arriba Nutrition is er voor iedereen in beweging

Bij Arriba moedigen we een gezonde lifestyle aan, dit in combinatie met voldoende beweging en de juiste voeding. Want, een gezonde geest functioneert nóg beter in een gezond lichaam. We willen een actieve community creeëren die elkaar motiveert, inspireert en pusht om de grenzen te verleggen. Performance is key.

ONS DOEL/FILOSOFIE

Arriba’s filosofie is gebaseerd op innovatie, superieure kwaliteit, een gezonde levensstijl en topprestaties. Daarnaast geloven wij in de gouden combinatie van voldoende beweging gekoppeld aan de juiste voeding; want, een gezonde geest functioneert nóg beter in een gezond lichaam. Daarom moedigt Arriba een gezonde lifestyle aan, voor iederéén – van topatleet tot hobby-sporter.

ONZE PRODUCTEN

Dankzij het brede assortiment – van performance boosters, muscle builders, muscle repairers, en weight gainers, tot diet shakes, immune boosters, brain focus stimulators en vitaminen-en mineralen mixdranken – heeft Arriba alles in huis om jouw lichaam optimaal te laten presteren. De producten zijn beschikbaar in poedervorm, shakes, en – niet onbelangrijk – ze smaken uitzonderlijk lekker.

100% VEILIG IN GEBRUIK EN DOPING-PROOF

De hoogwaardige producten van Arriba zijn uitgebreid getest op performance door topsporters. Dit langdurige proces heeft geleid tot krachtige formules. Cruciaal voor topsporters is dat de betreffende performance boosters van Arriba gepaard gaan met antidoping certificatie.